Buikdansen, Bellydance of Oriëntaalse dansworkshop en diner

Ga je een vrijgezellenuitje met buikdansen in Rotterdam organiseren? SalsaRotterdam Events helpt je graag om een geschikt programma op maat te maken. We hebben veel energieke ideeën in huis.

Onze vrijgezellenfeesten staan bekend als van een bijzondere sfeer. Samen plezier maken staat centraal. Ons doel is dat iedereen er een gezellige, vrolijke en onvergetelijke middag of onvergetelijke avond aan overhoudt!

De COMPLIMENTEN van Cobie Rackwitsz:

"De workshop buikdans op onze vrijgezellendag in Rotterdam vond ik niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam en goed gepresenteerd!
Het eten op ons vrijgezellenuitje in Rotterdam was naar wens! De Olijventuin heeft een uitstekende service, het is er ook erg gezellig en bovendien nog eens goed bereikbaar.    
Het gehele arrangement dansen en eten in Rotterdam vonden wij erg leuk.
Het organisatiebureau Salsa Rotterdam Events beveel ik zeker aan omdat ook voor de minder ervaren organisator van b.v. een vrijgezellenfeest je goed advies krijgt en ze erg behulpzaam zijn. Het contact was vriendelijk en de informatieverstrekking goed. Mede door door Salsa Rotterdam Events was zaterdag 6 september een heel leuke dag. Dank jullie wel."

Vrijgezellenfeest in september 2008
Dansworkshop buikdans met Mediterraans buffet

Méér blije reacties.
__________________________________________


Veelgevraagd
!
Combinatie dansen en eten in Rotterdam:
Buikdans workshop - Mediterraanse tapas
.
Succes gegarandeerd!

 

Foto's van onze sfeervolle feestlokaties in Rotterdam

DANS LOKATIE BUIKDANS WORKSHOP
Wij heten jou en je vriendinnen van harte welkom op één van onze sfeervolle lokaties in Rotterdam, Den Haag of Utrecht.Op je eigen feestlokatie, partycentrumof bij je thuis is ook mogelijk. We komen graag naar de locatie van je vrijgezellendag toe.

BESCHRIJVING BUIKDANS WORKSHOP-ORIËNTAALSE DANS
Buikdans of Oriëntaalse dans is een dansvorm afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Tijdens deze Oriëntaalse dans workshop bewegen verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar. De nadruk ligt op de heupen en het bekkengebied, het centrum van de buikdans en alle oriëntaalse dans.

Gezamenlijk leren jullie eerst een aantal basis buikdans passen, waarna aan het einde van de workshop jullie samen met elkaar een choreografie dansen en veel plezier hebben.

Jullie krijgen een buikdansshawl om en de vrijgezel ook een extra buikdanskledingstuk. Zij wordt tijdens de workshop in het zonnetje gezet. Mensen die denken dat zij geen ritmegevoel hebben, hoeven zich niet druk te maken, wij zorgen voor veel plezier in no time.

SUGGESTIE DAGPROGRAMMA ROTTERDAM
15.00-16.00 uur: Buikdansen
Daarna buffet/drie-gangen-menu

Datum en tijden zijn in overleg met jou.

PRIJZEN
Vrijgezellenuitje met belly dansworkshop en diner: vanaf €42,50.
Om onze feesten voor particulieren betaalbaar te houden, zijn de vermelde prijzen inclusief BTW.

HEERLIJK DINER NAAR KEUZE
Combineer de dansles Bellydance in Rotterdam met eten:
1) een lekker mediterraans buffet met tapas en tapenades
2) een héérlijk Afrikaans drie-gangen-diner
3) een bijzondere combinatie van zeer smaakvol Amerikaans menu met een mediterraans vleugje
4) exquise 3gangenmenu tapas en tapenades
5) Op z'n Braziliaans!
6) Franse keuken. Op een boot, bij de Euromast!
7) Voor elk wat wils!

Dieetwensen? Geef ze even door!

Duur arrangement: minimaal 3 uur.
Duur dansworkshop: één uur.

Alléén een dansworkshop in Rotterdam is ook mogelijk.

Minimum aantal deelnemers: Vanaf 6 personen bent u verzekerd van een dans & diner arrangement. Voor een minder aantal doen wij ons best!

VRAGEN?
BOEKEN?

Uw vrijgezellen event in Rotterdam, origineel en leuk, met een dansworkshop buikdans
en een smaakvol 3-gangen-menu 
op één sfeervolle lokatie 
voor een betaalbare prijs.

Buikdans: Rotterdam heeft het!

ALVAST VEEL PLEZIER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEEL PLEZIER! op je vrijgezellendag-vrijgezellenfeesten-vrijgezellenuitje-vrijgezellenavond in Rotterdam (Zuid-Holland) of bedrijfsuitje-personeelsuitje-teamuitje-personeelsfeest-bedrijfsfeest-teambuildingsdag in Rotterdam (Zuid-Holland)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korting voor combinatie duo workshops
SalsaRotterdam Events biedt de mogelijkheid een combinatie te doen van verschillende workshops voor een korting van 25% op de volgende workshops.

Maak uw keuze:
1.Djembe workshop 6.Country workshop
2.Sabar workshop 7.Samba workshop
3.Afrikaanse dans workshop 8.Bollywood workshop
4.Limbo workshop 9.Streetdance workshop
5.Cocktail workshop 10.Tapas maken workshop

De korting geldt alleen als de workshops aansluitend plaatsvinden.

Unieke vrijgezellendag in Rotterdam of op lokatie. SalsaRotterdam Events heeft uniek concepten. U kunt vrijgezellenfeesten organiseren op de lokatie van uw wens. Of we komen naar u toe. Voor een vrijgezellenuitje in Amsterdam, vrijgezellenuitje in Rotterdam, vrijgezellenuitje in Den Haag, vrijgezellenuitje in Utrecht, vrijgezellenuitje in Eindhoven, vrijgezellenuitje in Tilburg, vrijgezellenuitje in Groningen, vrijgezellenuitje in Nijmegen, vrijgezellenuitje in Haarlem, vrijgezellenuitje in Arnhem, vrijgezellenuitje in Breda, vrijgezellenuitje in Apeldoorn, vrijgezellenuitje in Enschede, vrijgezellenuitje in Amersfoort. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend vrijgezellenuitje. Met deze tips wordt uw vrijgezellenavond een groot feest. Contact via contact_formulier.