Dans lessen voor scholen in Rotterdam en omgeving

Wilt u danslessen op school in Rotterdam of een dansworkshop op school in Rotterdam en omgeving organiseren? SalsaRotterdam Events laat op een plezierige manier de leerlingen kennis maken met dans uit diverse delen van de wereld zoals Afrika, Zuid-Amerika, Europa, Noord-Amerika.Onze docenten geven op een ontspannende manier hun danskennis door aan de leerlingen. Al onze dansworkshops zijn actief en geven veel energie.

SalsaRotterdam Events helpt graag scholen die hun leerlingen binnenschools of buitenschools in contact willen brengen met danssoorten als:

1. SALSA [ZUID-AMERIKA]
2. MERENGUE [ZUID-AMERIKA]
3. REGGAETON [ZUID-AMERIKA]
4. AFRIKAANSE DANS
5. STREETDANCE
6. BREAKDANCE
7. BUIKDANS
8. BOLLYWOOD [INDIA]

9. COUNTRY LINE DANCE
10. DANSMIX [SALSA, MERENGUE, STREETDANCE, AFRIKAANSE DANS]


Leerlingen hebben behoefte om hun energie kwijt te kunnen en er op een nuttige manier gebruik van te maken. Dansen is een fantastisch wijze om jongeren een andere kant van hun zelf te laten ontdeken. We leren onze jongeren de kunst en mogelijkheden om alle delen van hun lichaam onafhankelijk en ritmisch van elkaar te laten  bewegen. Onze danslessen of dansworkshops hebben vaak een link met een andere cultuur. Dat geeft de leerlingen gelegenheid om op een speelse manier een andere cultuur te leren kennen.

 Het stimuleren van het dansgevoel bij jongeren is belangrijk voor hun lichamelijke en ook sociale ontwikkeling. Niemand wordt geboren met een dansgevoel. Zelfs niet Zuid-Amerikanen of Afrikanen, zoals iedereen denkt. Door de specifieke danstechnieken te leren en hard te oefenen kom je wel een heel eind en samen dansen is een uitdaging! Graag geven wij onze bijdrage hieraan!

PRIJZEN

Voor alle onze danslessen in Rotterdam, percussie- of trommellessen of workshops en dansworkshops in Rotterdam zijn de prijzen in overleg aangezien scholen een beperkt budget hebben. Gebruik het contact-formulier voor meer informatie over de prijzen. 

AANTAL DEELNEMERS
Wij hanteren geen maximum aan het aantal deelnemers. Wel is het van belang dat elke leerling goed zicht op de docent heeft en deze ook verstaanbaar is. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

 

VRAGEN? Wij horen het graag! E-mail ons bij voorkeur. Wij denken met plezier vrijblijvend mee over de invulling van het programma van UW SCHOOLEVENEMENT IN ROTTERDAM, DEN HAAG, DELFT, UTRECHT, AMSTERDAM, DEN BOSCH.


BOEKEN? Doe dit tijdig zodat wij zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet kunnen komen!


BOEKINGS -en ANNULERINGSVOORWAARDEN
1. Na uw bevestiging via het boekingsformulier of per e-mail is wijziging in dag, tijden, aantal deelnemers en activiteit niet meer kosteloos mogelijk. Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.
2. Wél kunt u -uiterlijk drie dagen vantevoren- méér personen opgeven.
3. Betaling is binnen 2 weken na reservering, doch uiterlijk 2 weken vóór de datum. Met de Cultuurkaart is uw pasnummer nodig.
4. Zolang uw betaling niet binnen is, behouden wij ons het recht voor om -zonodig- tijdstippen te wijzigen.

5. Betaling via de Cultuurkaart dient bij de aanvraag te zijn aangegeven, gelijk met uw pas-/docentennummer.