Muziek lessen voor scholen in Rotterdam en omgeving

Wilt u een muziek les in Rotterdam of muziekworkshop op school in Rotterdam of omgeving organiseren? SalsaRotterdam Events laat op een plezierige manier de leerlingen kennis maken met muziek uit diverse delen van de wereld zoals Afrika, Zuid-Amerika, Europa, Noord-Amerika. Onze docenten geven op een ontspannende manier hun kennis door aan de leerlingen. Alle ons muziekworkshops zijn actief en geven veel energie.

SalsaRotterdam Events helpt heel graag scholen die hun leerlingen binnenschools of buitenschools in contact willen brengen met muziek, zang en instrumenten zoals:

1. DJEMBE [TROMMEL]
2. DOUNDOUN [TROMMEL]
3. SABAR [TROMMEL UIT SENEGAL]
4. DARBUKA [TROMMEL UIT NOORD-AFRIKA]
5. KRIN [PERCUSSIE]
6. CALEBASSE [PERCUSSIE]
7. AFRIKAANSE STOKJES [PERCUSSIE].


Elke deelnemer speelt gedurende de gehele workshop op éénzelfde instrument; er wordt niet gerouleerd.

Leerlingen hebben behoefte om hun energie kwijt te kunnen en er op een nuttige manier gebruik van te maken. Muziek maken is een fantastische manier om aan jongeren een andere kant van hun zelf te ontdekken. De muziek lessen of workshops hebben vaak een link met een andere cultuur. Dat geeft aan leerlingen de kans om een culturele reis te maken door andere delen van de wereld zoals Afrika of Zuid-Amerika.

Stimuleren van het ritme gevoel van jongeren is belangrijk voor hun muzikale en creatieve ontwikkeling. Niemand wordt geboren met ritme gevoel. Zelfs niet Afrikanen, zoals iedereen wel denkt. Door het leren en hard oefenen kom je een heel eind, samen muziek maken is een uitdaging en we geven graag onze bijdragen.

PRIJZEN

Voor alle onze danslessen in Rotterdam, percussie- of trommellessen of workshops en dansworkshops in Rotterdam zijn de prijzen in overleg aangezien scholen een beperkt budget hebben. Gebruik het contact-formulier voor meer informatie over de prijzen. 

AANTAL DEELNEMERS
Wij hanteren geen maximum aan het aantal deelnemers. Wel is het van belang dat elke leerling goed zicht op de docent heeft en deze ook verstaanbaar is. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

 

VRAGEN? Wij horen het graag! E-mail ons bij voorkeur. Wij denken met plezier vrijblijvend mee over de invulling van het programma van UW SCHOOLEVENEMENT IN ROTTERDAM, DEN HAAG, DELFT, UTRECHT, AMSTERDAM, DEN BOSCH.

BOEKEN? Doe dit tijdig zodat wij zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet kunnen komen!

BOEKINGS -en ANNULERINGSVOORWAARDEN
1. Na uw bevestiging via het boekingsformulier of per e-mail is wijziging in dag, tijden, aantal deelnemers en activiteit niet meer kosteloos mogelijk. Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.
2. Wél kunt u -uiterlijk drie dagen vantevoren- méér personen opgeven.
3. Betaling is binnen 2 weken na reservering, doch uiterlijk 2 weken vóór de datum.
4. Zolang uw betaling niet binnen is, behouden wij ons het recht voor om -zonodig- tijdstippen te wijzigen.

5. Betaling via de Cultuurkaart dient bij de aanvraag te zijn aangegeven, gelijk met uw pas-/docentennummer.