Iets cultureels organiseren voor de leerlingen van uw school?

Wilt u activiteiten op school of evenementen op school in Rotterdam en omgeving organiseren? SalsaRotterdam Events laat uw leerlingen kennis maken met dans, muziek, theater/drama en andere creatieve activiteiten.


Met een dansworkshop op school, dramales, muziekles of een andere screatieve workshop op school kunnen de leerlingen of de leerkracht een leuk ontspanningsmoment meemaken met een of meerdere van onze energierijke activiteiten gedurende een of meerdere ‘spektakel’-uren. We zorgen dat alle leerlingen met veel plezier samen dansen, muziek spelen of theater maken.Elk jaar willen scholen leuke evenementen en activiteiten organiseren voor de leerlingen, vaak met een beperkt budget of ckv bonnen. Leerkracht hebben het al druk genoeg met hun dagelijkse taken. Het organiseren van een schoolevenement belast hen extra zwaar.

SalsaRotterdam Events denkt graag mee om met een klein budget of met cultuurkaart toch een leuke en originele dag of middag te maken. U kunt de totale organisatie van uw evenement aan ons overlaten of we kunnen samen met u of een deel van de leerlingen als feestcommissie een fantastisch programma maken.

SalsaRotterdam Events is uw ideale evenementenbureau voor school activiteiten of school evenementen. Denk aan:* MULTICULTURELE DAGEN IN ROTTERDAM OF OMGEVING
Afrika en Zuid-Amerika zijn twee continenten die de afgelopen jaren veel als thema zijn gekozen door scholen in Rotterdam om een culturele dag te organiseren met dansen en muziek activiteiten zoals Afrikaanse dans in Rotterdam, percussie in Rotterdam op de afrikaanse djembe, salsa dansen in Rottterdam of merengue in Rotterdam. Vaak met als doel een project rond ontwikkelingshulp te steunen.

* KLASSENUITSTAP IN ROTTERDAM EN OMGEVING
”Gezellig met z’n allen de deur uit” is altijd leuk voor de leerlingen. Samen met uw klas kunnen we een leuk programma maken. Bijvoorbeeld: een bezoek aan de dierentuin of een museum in combinatie met een bijzondere Afrikaanse dans of percussie workshop. Kortom, een kans om te zorgen dat leerlingen en leerkrachten elkaar op een speelse manier beter leren kennen.

* EINDEXAMEN GALA IN ROTTERDAM EN OMGEVING
Welke middelbare scholier leeft er niet naar toe? Jongens huren misschien een pak, meisjes kopen nieuwe elegante schoentjes, passen de jurk een paar keer, met alle bijpassende accessoires. De leerkracht zorgt voor een leuke verrassing voor de leerlingen. We helpen u graag naar een creatief eindexamen gala.

* TEAMBUILDING IN ROTTERDAM EN OMGEVING
Een klas hoort een echt team te zijn. Leerkracht en leerlingen willen graag een optimale sfeer creeren binnen de klassengroep waar iedereen het elke dag naar z’n moet hebben. Zeker als het een klas betreft met verschil in geloofsovertuiging, eigen interesses, hobby of prioriteiten. Met eens in de zoveel tijd een leuke activiteit waar leerlingen en leerkrachten met elkaar samenwerken om tot een ludieke niet-alledaagse prestatie te komen, wordt de groepssfeer binnen een klas zeker versterkt.


djembe 02

* SCHOOLTONEEL IN ROTTERDAM EN OMGEVING
Onder professionele begeleiding van onze dans- en muziekdocenten kunnen de leerlingen een dans-theater-stuk leren binnen 16 uren: 8 weken elke week 2 uur hard trainen voor een gezamelijke prestatie met als resultaat een spektakulaire theater show van Afrikaanse dans en muziek. Alle ouders, vrienden en familie kunnen de leerlingen komen bewonderen die zich op een originele manier laten zien!

* MODESHOW IN ROTTERDAM EN OMGEVING
Een klein klassenfeestje is altijd leuk om te doen, met een creatieve activiteit tijdens het feest. De leerlingen krijgen wat meer fun met een modeshow van Afrikaanse kledij en leren te lopen als een echt model. Onze Afrikaanse klerenmaakster komt graag naar u toe om het echte Afrika te laten beleven. Je draag niet elke dag afrikaanse kledij, dit is de kans om mooie foto’s te maken in deze prachtig kledij.

* KOKEN VAN AFRIKAANSE HAPJES OP SCHOOL IN ROTTERDAM EN OMGEVING
Afrika is een continent vol met culinaire verrassingen, samen met onze afrikaanse kokkin gaan de leerlingen Afrikaanse hapjes leren maken. Na afloop kunnen die lekker hapjes gezamenlijk opgegeten worden. Van één groot bord en met de handen, zoals in Afrika!

* SCHOOLFEEST IN ROTTERDAM OF OMGEVING

Elk jaar willen de leerlingen en de leerkrachten een uniek en bijzonder schoolfeest in Rotterdam vieren. Wij helpen u graag met het maken van een programma met een combinatie van verschilende activiteiten die u zelf kiest uit ons diverse aanbod. Samen met u maken we een leuke theatershow voor op het schoolfeest, voor en door alle leerlingen.

dans 02


PRIJZEN

Voor alle onze danslessen in Rotterdam, percussie- of trommellessen of workshops en dansworkshops in Rotterdam zijn de prijzen in overleg aangezien scholen een beperkt budget hebben. Gebruik het contact-formulier voor meer informatie over de prijzen.

AANTAL DEELNEMERS
Wij hanteren geen maximum aan het aantal deelnemers. Wel is het van belang dat elke leerling goed zicht op de docent heeft en deze ook verstaanbaar is. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

VRAGEN? Wij horen het graag! E-mail ons bij voorkeur. Wij denken met plezier vrijblijvend mee over de invulling van het programma van UW SCHOOLEVENEMENT IN ROTTERDAM, DEN HAAG, DELFT, UTRECHT, AMSTERDAM, DEN BOSCH.

BOEKEN? Doe dit tijdig zodat wij zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet kunnen komen!

BOEKINGS -en ANNULERINGSVOORWAARDEN
1. Na uw bevestiging via het boekingsformulier of per e-mail is wijziging in dag, tijden, aantal deelnemers en activiteit niet meer kosteloos mogelijk. Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.
2. Wél kunt u -uiterlijk drie dagen vantevoren- méér personen opgeven.
3. Betaling is binnen 2 weken na reservering, doch uiterlijk 2 weken vóór de datum.
4. Zolang uw betaling niet binnen is, behouden wij ons het recht voor om -zonodig- tijdstippen te wijzigen.

5. Betaling via de Cultuurkaart dient bij de aanvraag te zijn aangegeven, gelijk met uw pas-/docentennummer.

salsa 01