Dealerbijeenkomst

Wilt u een dealer bijeenkomst organiseren? SalsaRotterdam Events heeft een team van professionele Events Managers, cateraars en entertainers. Zij maken samen met u een programma waar uw dealer bijeenkomst evenement gelinkt is met entertainment. Voor elk business evenement staat ons team met veel passie, nieuwe energie en leven om uw productpresentatie aan uw dealers nóg bijzonderder te maken. We staan garant voor een actief, vernieuwend én interactief evenement.

Eens in de zoveel tijd is het van belang om een bijeenkomst te hebben met u dealernetwerk voor de producten of dienst die u verkoop. Het behalen van een goed verkoopresultaten vraag wat investering in u relatie met uw dealers, hun inzet is van belang voor het bereiken van u doel en target. Goed reden om dealerdagen te organiseren om de uw relatie te verstevigen en de contacten te onderhouden.

SalsaRotterdam Events helpt u graag om een goede gevoel te geven aan uw dealers met een verrassend programma gemaakt op maat met de juiste ervaring en een gezelig sfeer. Zo kunt u duidelijk laten zien de waardering dat u heeft voor hun bijdragen en steun voor het bereiken van u verkoopresultaten. We zorgen voor een programma waar u voeldoende ruimte krijgen voor u boodschap en wij voor de juist ontspanning met een interactief dans- of muziek worshop of een leuk Theatershow om hun ze naar een ander continent te brengen.

Suggestie voor een geslaagde, leuke onderbreking voor uw dealer bijeenkomst:

Suggestie programma: Dealer bijeenkomt middag
11:30-12:00 uur Ontvangst dealers met een drankje en hapjes
12:00-12:30 uur Introductie van uw bijeenkomst
12:30-13:30 uur Lunch met alle dealers
13:30-14:30 uur Dealers bijeenkomst
14:30-15:15 uur Kort Djembe workshop [Afrikaanse percussie] of Afrikaanse theatershow
15:30-17:00 uur Deel 2 dealers bijeenkomst of afsluiting
17:30-18:00 uur Borelen
Vanaf 18:00 uur Afrikaanse diner of ander suggestie’s

Tijden worden na overleg met u vastgesteld; hier zijn ze bedoeld als voorbeeld.
Het evenement kan worden voorzien van een link met (de presentatie van) uw prdouct