Productpresentatie

Wilt u een productpresentatie organiseren? SalsaRotterdam Events heeft een team van professionele Events Managers, cateraars en entertainers die samen met u een programma maken waar u productpresentatie gelinkt is met entertainment. Voor elk business evenement gaat ons team met veel passie en frisse energie te werk om uw productpresentatie extra bijzonder te maken. We staan garant voor een vernieuwend en (inter)actief evenement.

Uw nieuwe product staat klaar, nu nog de presentatie aan uw relaties. U wilt dat op een zeker bijzonder manier onder de aandacht van u relaties brengen met een duidelijk manier van communiceren, een goed gevoel geven, een meerwaarde aan het product te verbinden. Tijdens u presentatie wilt u niet alleen aandacht geven aan de nieuwe producten maar ook bouwen aan een imago en merk van u bedrijf.

Om uw overtuiging van het nieuwe product optimaal over te brengen op uw relaties heeft u een speciaal evenement nodig met de juist sfeer en omgeving voor de presentatie van u product. SalsaRotterdam Events heeft de nodig kennis in huis om een programma te maken samen met u voor een geslacht presentatie dag.

U kunt een afspraak maken om de locatie te bezoeken en alle details door te nemen, niets word aan het toeval gelaten. Met een goed voorbereiding kunt u zelf meer aandacht geven voor het in houdelijke gedeelte van u presentatie in aandacht voor u relaties. Wij zorgen voor een goed coordinatie van u evenement achter de schermen. Zo word uw product op de juiste wijze in de schijnwerpers gezet.

Suggestie programma: Productpresentatie middag
11:30-12:00 uur Ontvangs relaties met een drankje en happjes tussen door
12:00-12:30 uur Introductie van de product
12:30-13:30 uur Lunch met alle relatie
13:30-14:30 uur Productpresentatie
14:30-15:00 uur Kort theater ‘’ Quand l’ afrique danse’’
15:00-16:00 uur Deel 2 presentatie of afsluiting