Business Evenement in Rotterdam

Wilt u een business evenement of zakelijk evenement organiseren? SalsaRotterdam Events heeft een team van professionele eventsmanagers, cateraars en entertainers die samen met u een programma maakt waar uw evenement gelinkt is met entertainment. Uw business event bijzonderder dan elders! Ons team kent veel passie, rijke energie en creatief talent. Wij staan garant voor een actief, vernieuwend en interactief zakelijk event.

SalsaRotterdam Events heeft ruime ervaring in het organiseren van verschillende soorten zakelijke evenementen. Wilt u een klein of groot evenement voor uw personeel of uw relaties organiseren? Samen met u wordt een passend programma gemaakt naar uw eigen specifieke wensen, smaken, sfeer en locatie. Ontvang u uw relaties op uw kantoor of in een eigen ruimte? Dan zorgen we voor een smaakvolle en originele catering, entertainment en decoratie.

Business events zoals:
* Produkt presentatie
* Kick off / produkt introductie
* Dealerbijeenkomst
* Relatie evenement

In samenwerking met SalsaRotterdam Events: garantie voor een bijzonder en uniek zakelijk evenement voor uw gasten van uw produkt.

SalsaRotterdam Events is uw ideale partner voor het behalen van een maximaal succes voor uw business event:
- Is het evenement meer voor uw organisatie of voor uw gasten of relaties?
- Wilt u een bepaalde boodschap communiceren aan uw gasten of relaties?
- Heeft u zelf een lokatie of laat u het aan ons over om een passende locatie te vinden?
- Hoeveel mensen verwacht u tijdens de evenement?

De antwoorden op deze vragen is voor ons voldoende basis om een aantrekkelijk programma aan u te kunnen voorstellen. Uw e-mail of telefoontje met uw wensen en doelstellingen zien wij graag tegemoet.

De kracht van SalsaRotterdam Events is onder meer de combinatie van interactieve dans of muziek workshops. Deze creative activiteiten kunnen binnenshuis of buiten plaatsvinden en voegen een extra dimensie toe aan uw business evenement.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw business evenement.
Neem contact op via ons contactformulier.